Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzündeki kılları aldırmak

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, uygulayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine işaret eder.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada yüz kılı aldırmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına inanılır.

Rüyada kıllarını aldırmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada kıl aldırmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret eder.

Rüyada bacak kılı aldırmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak sorunların bir bir çözüleceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Rüyada kol kıllarını aldırmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments