Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz aldırmak

Rüyada yüz aldırmak

Rüyada yüz aldırmak bereketli günler geçirileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüz aldırmak gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada yüzünü aldırmak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz kılı aldırmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz aldırmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altını aldırmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok para kazanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına abdest aldırmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, ruhunu güzelleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbreğini aldırmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments