Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy aldırmak

Rüyada tüy aldırmak

Rüyada tüy aldırmak huzur bulacağına, eline geçen malları tutamayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, neşesine kavuşacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tüy aldırmak gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada tüyleri aldırmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tüy aldırdığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada tüylerini aldırmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada tüy aldırmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada kan aldırmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş aldırmak istemek kendi işini açacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments