Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy aldırdığını görmek

Rüyada tüy aldırdığını görmek

Rüyada tüy aldırdığını görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada tüy aldırdığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Rüyada tüyleri aldırmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet eder.

Rüyada tüy aldırdığını görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Rüyada tüylerini aldırmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına inanılır.

Rüyada tüy aldırmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak içebileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzündeki kılları aldırmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada kaş aldırmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işe başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments