Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüzden kıl aldırmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalettir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde tüy görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüzdeki tüyleri almak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzden tüy koparmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, rızkının kesileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tüylerini aldırmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments