Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde tüy çıkmak

Rüyada yüzünde tüy çıkmak

Rüyada yüzünde tüy çıkmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, darp edileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Rüyada yüzünde tüy çıkmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün tüylerini almak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, istenmeyen bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada yüzünde tüy görmek kazancın arttırılacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüylü yüz görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz tüyü almak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments