Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü tüylü görmek

Rüyada yüzü tüylü görmek

Rüyada yüzü tüylü görmek bereketin eksileceğine, rahat edeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, uzak bir yola gidileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü tüylü gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada yüzünü tüylü görmek uzun sohbetler edeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayırlı yollara gireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün tüylü olduğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü tüylü görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, bütçesinin küçüleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde tüy görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments