Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü tüylü kadın görmek

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, doğru yatırımlar yapacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yüzü tüylü kadın gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde tüy görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüylü yüz görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzünü tüylenmiş görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, insanlara iyilik yapmaya, her nimetin lezzetine varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz tüylerini almak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments