Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek

Rüyada yüzünde tüy olduğunu görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hem çok mutlu olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde tüy olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Rüyada yüzü tüylenmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalettir.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde tüylenme görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kadının yüzünde tüy görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzündeki tüyleri almak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, fakirlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde tüy görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün tüylenmesini görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments