Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, kalp kırmayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün tüylendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların, planların veya projelerin çok fazla üzerine düşüyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzün tüylendiğini görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada yüzünün tüylendiğini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ufkunun açılacağına işarettir.

Rüyada yüzü tüylenmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü tüylü kadın görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, yeni işlere atılacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün tüylerini almak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına inanılır.

Rüyada yüzünde beyaz tüy görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada yüz tüyü almak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments