Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde tırnak izi görmek

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Rüyada yüzünde tırnak izi gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalet eder.

Rüyada tırnak izi görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde iz görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına inanılır.

Rüyada yüzünde yara izi görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, işlere nazar değeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments