Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde dikiş izi görmek

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek adını kirleteceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde dikiş izi gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında dikiş izi görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dikiş izi görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yeni bir eve sahip olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde iz görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments