Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak izi görmek

Rüyada tırnak izi görmek

Rüyada tırnak izi görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tırnak izi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada tırnak izi görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bir süre belini doğrultamayacağına delalet eder.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalettir.

Rüyada ayı izi görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yeni işlerin geleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret eder.

Rüyada çamurda ayak izi görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada gizlice izlenmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda yara izi görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde iz görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments