Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde iz görmek

Rüyada yüzünde iz görmek

Rüyada yüzünde iz görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde iz gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde iz görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde izler görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek kısmetinin bollaşacağına, borçlarının kapacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek yaşamının tadını çıkaracağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments