Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde tırnak izi görmek

Rüyada yüzde tırnak izi görmek

Rüyada yüzde tırnak izi görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, aynı karşılığı alamayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak izi gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde iz görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada yüzde izler görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada tırnak izi görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada yüzden kan aktığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments