Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde yara izleri görmek

Rüyada yüzünde yara izleri görmek

Rüyada yüzünde yara izleri görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, alın terinin karşılığını alacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izleri gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada yüzünde yara izi görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta yara izi görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolda yara izi görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Rüyada sırtında yara izi görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yara izi görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet eder.

Rüyada bacakta yara izi görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasında yara izi görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, yeni bir hayata başlayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments