Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde yanık izi görmek

Rüyada yüzünde yanık izi görmek

Rüyada yüzünde yanık izi görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerinden de geri kalacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalettir.

Rüyada yüzünde yanık izi gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çok sevineceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanık izleri görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde izler görmek dargınların barışacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kazancını katbekat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments