Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, büyük zorluklar geçireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek kötü sözler duyacağına, başarılı adımlar atacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü sivilce görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek yeni yerler göreceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sıkıntı yükleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments