Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu gördüyseniz:

  • Uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak istediğiniz kişiler, olayları tamamen sizinle ilgili bir konu ya da sizin densizliğiniz olarak yorumlayabilirler.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sermaye elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünü sivilce görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli görmek karamsar ve umutsuz olacağına, geçim derdinin olmayacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, rızkın kesilmeyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek psikolojik olarak toparlanacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünüzde sivilce görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments