Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne maske yapmak

Rüyada yüzüne maske yapmak

Rüyada yüzüne maske yapmak geçim derdi yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne maske yapmak gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada yüzüne maske yapmak itibar kaybedeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada yüz maskesi yapmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze maske yapmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne maske yaptırmak çektiği eziyetle baş başa kalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz maskesi görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze maske takmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne maske sürmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada yüze maske sürmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments