Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde leke olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada yüzünde leke görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, işlerinin artacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde lekeler görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüz lekesi görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada yüzünde kara leke görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzü lekeli görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, olaylı günler geçireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments