Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü lekeli kadın görmek

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü lekeli kadın gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Rüyada yüzü lekeli kadın görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına inanılır.

Rüyada yüzünde güneş lekesi görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya inanılır.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz lekesi görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, maddi kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kara leke görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments