Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz lekesi görmek

Rüyada yüz lekesi görmek

Rüyada yüz lekesi görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çok sevineceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yüz lekesi gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Rüyada lekeli yüz görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüz lekesi görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünde leke görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kırmızı lekeler görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek yeni bir işe gireceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek hayallerinin de yarım kalacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments