Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman sivilce görmek

Rüyada kocaman sivilce görmek

Rüyada kocaman sivilce görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman sivilce gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman sivilce görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman uçak görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman tarantula görmek hem de çok üzüleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Rüyada kocaman fare görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman göz görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ferah bir eve geçileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments