Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde izler görmek

Rüyada yüzünde izler görmek

Rüyada yüzünde izler görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, şansının yaver gideceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yüzünde izler gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, dedikodu edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde iz görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde izler görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada karda iz görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments