Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam dövme görmek

Rüyada adam dövme görmek

Rüyada adam dövme görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adam dövme gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada dövmeli adam görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam dövme görmek işlerin günden güne artacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulur.

Rüyada dövmenin silindiğini görmek eşinden yana huzurlu olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ele dövme yaptırmak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövmeli erkek görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ayıplı yolara sapacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin dövme yaptırdığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtta dövme görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments