Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarında dövme görmek

Rüyada kollarında dövme görmek

Rüyada kollarında dövme görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, araba alınacağına delalettir.

Rüyada kollarında dövme gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kollarında dövme görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi zararlara uğrayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada koluna dövme yapmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet eder.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolda dövme görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, onu yalnız bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek diplomalı kimse olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işaret eder.

Rüyada koluna dövme yaptırmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments