Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, gülmeye hasret kalacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilceler çıktığını görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada yüzünü sivilce görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments