Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, muradın yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek çevrenizden takdir görmeye, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments