Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz sayısını görmek

Rüyada yüz sayısını görmek

Rüyada yüz sayısını görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, rızkın ve kısmetin artacağına alamet eder.

Rüyada yüz sayısını gördüyseniz:

  • Problemleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Rüyada yüz sayısını görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada yüz sayısı görmek evlat sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dokuz sayısını görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada on sayısı görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda aslan görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, borcunun da hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zenginliğinin artacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments