Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz sayısı görmek

Rüyada yüz sayısı görmek

Rüyada yüz sayısı görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, darp edileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada yüz sayısı gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Rüyada yüz sayısı görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz sayısını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda diş görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda balık görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kötü gününü de paylaşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda kadın görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda insan görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments