Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü sivilce görmek

Rüyada bir sürü sivilce görmek

Rüyada bir sürü sivilce görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yeni yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü sivilce gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Rüyada bir sürü sivilce görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, istediklerini elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, resmi bir göreve getirileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, sorumlu tutacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sivilce görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde sivilce görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilce görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalettir.

Rüyada sırtında sivilce görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ihanete uğrayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments