Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne felç gelmek

Rüyada yüzüne felç gelmek

Rüyada yüzüne felç gelmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne felç gelmek gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada yüzüne felç gelmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına inanılır.

Rüyada yüz felci geçirmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işarettir.

Rüyada yüz felç olmak başını borçlardan kaldıramayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına tabir olunur.

Rüyada yüz felçli birini görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yüz felci olmak çok büyük menfaatler kazanacağına, her anlamda şifa bulmaya, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına işaret eder.

Rüyada yüzü felç olmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü felçli görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments