Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz felç olduğunu görmek

Rüyada yüz felç olduğunu görmek

Rüyada yüz felç olduğunu görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret eder.

Rüyada yüz felç olduğunu gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada yüzün felç olmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, insanları sakinleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, esenliğe kavuşulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmiş biri görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü felçli görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek idealist kimse olacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçirmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments