Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük yutmak

Rüyada yüzük yutmak

Rüyada yüzük yutmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük yutmak gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük yutmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük yutmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, koyu muhabbette kalacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alyans yutmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, zenginliğini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ip yutmak borca batacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi dişini yutmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olta yutmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıl yutmak hayallerin yarıda kalacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada pirinç yutmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments