Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans yutmak

Rüyada alyans yutmak

Rüyada alyans yutmak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kafasının rahatlayacağına, işsiz kalmaya yorulur.

Rüyada alyans yutmak gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yoldan ilerlemeniz, kumar oynamanızdan veya kısa yolu tercih etmenizden daha olumlu sonuçlar verebilir.

Rüyada alyans yutmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada böcek yutmak olumsuz haberler alacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada telefon yutmak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapı yutmak hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada küpe yutmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saat yutmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yutmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sperm yutmak evlerindeki huzurun artacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments