Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip yutmak

Rüyada ip yutmak

Rüyada ip yutmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada ip yutmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada ip yutmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara külü yutmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada metal yutmak güzel günler geçireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada demir para yutmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıklarını yutmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun yutmak yolunda devam edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı yutmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayallerinin suya düşeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Rüyada kedi tüyü yutmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments