Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl yutmak

Rüyada kıl yutmak

Rüyada kıl yutmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıl yutmak gördüyseniz:

  • Siz bir bayansanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada saç kılı yutmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada köpek kılı yutmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, makamının ve ününün artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kedi kılı yutmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada kıl yutmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Rüyada sakız yutmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tesbih yutmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elmas yutmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada tarak yutmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments