Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yüzük yutmak

Rüyada altın yüzük yutmak

Rüyada altın yüzük yutmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın yüzük yutmak gördüyseniz:

  • Herkes merakla planlarınızı, projelerinizi veya hikayenizi dinlemeyi bekliyor.

Rüyada altın yüzük yutmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük yutmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kudretinin yerine geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik yutmak yüküne ortak olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, planlarının bozulacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın yutmak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın küpe yutmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye yutmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine yorulur.

Rüyada altın yutmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı altın yüzük görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, onları rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments