Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz karşı cins ilişkisini gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işaret eder.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, üzüntülerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine yorulur.

Rüyada parmağın kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments