Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, onu darda bırakmayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet eder.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek canının sıkılacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Rüyada işaret parmağı kesmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakla işaret edilmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sol işaret parmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada parmakla işaret etmek maneviyata yöneleceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments