Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek tamamen içine kapanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iyilik ve hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada parmak kesildiğini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulur.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments