Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakların kesildiğini görmek

Rüyada parmakların kesildiğini görmek

Rüyada parmakların kesildiğini görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine yorulur.

Rüyada parmakların kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi bağlantılı ilişkilerinizde olumlu değişiklikler var.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek ihanet göreceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada parmağının kesilmesini görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işaret eder.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek başarılı adımlar atacağına, verimli olacak işler yapacağına, zenginlik içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments