Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını kesmek

Rüyada parmağını kesmek

Rüyada parmağını kesmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada kendi parmağını kesmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla parmak kesmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmağını kesmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulur.

Rüyada parmaklarını kesmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek hasadının tarlasında kalacağına, insanları kandıracağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret eder.

Rüyada makasla parmak kesmek anne babaya müjde verileceğine, merdiven atlayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments