Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi parmaklarını kesmek

Rüyada kendi parmaklarını kesmek

Rüyada kendi parmaklarını kesmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, parasız günler geçireceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, borçlarının kalmayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kendi parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, iş için gurbete gidileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işarettir.

Rüyada başkasının parmaklarını kesmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarını kesmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağını kesmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek zor günlerden geçeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağı kesmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments