Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağında yara görmek

Rüyada yüzük parmağında yara görmek

Rüyada yüzük parmağında yara görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük parmağında yara gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Rüyada yüzük parmağında yara görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada parmak yarası görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, onların başarıları ile övüneceğine yorulur.

Rüyada ayak parmağında yara görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, cebinin para göreceğine delalettir.

Rüyada işaret parmağında yara görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek yarar getireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarda yara görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmakta yara görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, dertlerine çare bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments