Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının yara olduğunu görmek

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek

Rüyada parmağının yara olduğunu görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, inancından sapacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada parmakta yara görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kızgınlıkların geçeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarında yara görmek büyük başarılar kazanılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada parmak yarası görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada parmağından yaralanmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada parmak yara görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada parmaklarda yara görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baş parmakta yara görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments