Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak yönetici makamına oturacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • İş hayatında ani değişiklikler yaşanabilir. Değişen iş yöntemleri, işe bağlı yer değişiklikleri, değişen çalışma arkadaşları ya da çalıştığınız sektörle ilgili değişimler kendini gösterebilir.

Rüyada parmaklara yüzük takmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak şerefe ve izzete, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarına yüzük takmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına yorulur.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Rüyada parmağıma yüzük takmak destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments