Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa altın yüzük takmak

Rüyada parmağa altın yüzük takmak

Rüyada parmağa altın yüzük takmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, malından ve parasından olacağına, hasretliğin biteceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işarettir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine rivayet eder.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, evliliğinde mutlu olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments