Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işarettir.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak iş yeri sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işarettir.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına tabir olunur.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments